Усмихнати цветовете цъфтят във вазата -
подарени от утрото.
Дочакаха първите слънчеви лъчи
отново будни тихите очи.
..............................................................................
Не знам... да вярвам ли?
© Петко Петков Все права защищены
Поздрав!