Nov 19, 2008, 7:54 AM

... и тогава отново ще е Пролет! 

  Poetry » Other
527 0 1

                                              Усмихнати цветовете цъфтят във вазата -

                                              подарени от утрото.

                                            

                                             Дочакаха първите слънчеви лъчи

                                             отново будни тихите очи.

                                       ..............................................................................

                                             Не знам... да вярвам ли?

© Петко Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??