19.11.2008 г., 7:54 ч.

... и тогава отново ще е Пролет! 

  Поезия » Друга
508 0 1

                                              Усмихнати цветовете цъфтят във вазата -

                                              подарени от утрото.

                                            

                                             Дочакаха първите слънчеви лъчи

                                             отново будни тихите очи.

                                       ..............................................................................

                                             Не знам... да вярвам ли?

© Петко Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??