27 февр. 2008 г., 21:35

И този път 

  Поэзия » Любовная
520 0 5

Стихът и този път за теб е,

за теб, за мен, за нас -           

за да не спирам да показвам,

че теб обичам аз.

И този път ти подарявам

любов, целувки и мечти,

Надежда дадох ти тогава,

надежда даде ми и ти.

Опита ли се само някой

живота ни да промени,

такъв шамар ще му ударя,

че няма никой да го утеши.

За теб на този свят живея,

в сърцето влязъл си ми ти.

Щом заедно сме винаги аз зная,

че никой няма любовта да разруши.

 

 

P.S. Написано за последната годишнина от сватбата ни... Наистина последна.

 

 

 

 

© Ивелина Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??