Стихът и този път за теб е,
за теб, за мен, за нас -
за да не спирам да показвам,
че теб обичам аз.
И този път ти подарявам
любов, целувки и мечти,
Надежда дадох ти тогава,
надежда даде ми и ти.
Опита ли се само някой
живота ни да промени,
такъв шамар ще му ударя,
че няма никой да го утеши.
За теб на този свят живея,
в сърцето влязъл си ми ти.
Щом заедно сме винаги аз зная,
че никой няма любовта да разруши.
P.S. Написано за последната годишнина от сватбата ни... Наистина последна.♥
© Ивелина Цветкова Всички права запазени