2 июн. 2018 г., 10:54

И в сърцето ѝ Рая 

  Поэзия » Любовная
755 1 8

Аз бях поразен, аз

бях вдъхновен – толкова

доброта в една

женска душа! Духът

ми бе извисен към

широките небеса –

тя в сърцето си носи

Рая! И бях на

колене, паднал за

милост – пред тая

богиня, чиста като

дете! Небеса, чуйте

моята молитва!...

Душата ми вземете,

но където е Тя, там

да бъда и Аз – туй моля

всеки ден, всеки час!

© Нако Наков Все права защищены

Вдъхновен от богиня,

         чиста, изящна

                   и светла!

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??