15 дек. 2004 г., 16:57

И всичко продължава униформено 

  Поэзия
881 0 0

И всичко продължава униформено

Защото онези момчета,
се изрепчиха на униформите,
обърнаха се и ги изпсуваха.
Светофарите засветиха само червено.
Светофарите ги подгониха с палките,
момчетата тичаха край колите,
едно от тях се препъна
и онези му се нахвърлиха.
Те го ритаха с все сила в лицето,
удряха здраво със палките,
накрая го зарязаха в кървава локва,
момчето след малко умря.
Защото онези момчета
се изрепчиха на светофарените униформи.
Защото искаха да избягат от клетките...
Защо не успяха?!

© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??