Скрих светлината в тъмнината,
те в мрак се окъпаха,
скрих в шума тишината,
те с тропот отвърнаха!
Скрих любовта в омразата,
те създадоха своя ад,
скрих здравето в заразата,
обсипа ги от болка град!
Скрих доброто във злото,
те нещастия ръсеха,
скрих гениалното в простотата,
те...те просто не търсеха!
© Кристиан Михайлов Все права защищены