Jun 7, 2016, 9:00 PM

Идеята в хаоса 

  Poetry » Phylosophy
501 0 0

Скрих светлината в тъмнината,

те в мрак се окъпаха,

скрих в шума тишината,

те с тропот отвърнаха!

 

Скрих любовта в омразата,

те създадоха своя ад,

скрих здравето в заразата,

обсипа ги от болка град!

 

Скрих доброто във злото,

те нещастия ръсеха,

скрих гениалното в простотата,

те...те просто не търсеха!

 

 

 

© Кристиан Михайлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??