Аз не плача, но те моля
ти от мен да си отидеш.
Вярвах в тебе, във живота.
Не, не искам да ме лъжеш!
Влюбих се и от душа те исках.
Късно е сега... Иди си!
Колко дни ме лъга и шегите
с тебе, моля те, вземи си!
Мъка в мен се е събрала много.
Името ти в нея се е сплело.
Спомените ще заключа скоро
и отново ще погледна смело.
© Ивелина Цветкова Все права защищены