Jan 22, 2008, 10:44 PM

Иди си! 

  Poetry » Love
511 0 3

Аз не плача, но те моля

ти от мен да си отидеш.

Вярвах в тебе, във живота.

Не, не искам да ме лъжеш!

 

Влюбих се и от душа те исках.

Късно е сега... Иди си!

Колко дни ме лъга и шегите

 с тебе, моля те, вземи си!

 

Мъка в мен се е събрала много.

Името ти в нея се е сплело.

Спомените ще заключа скоро

и отново ще погледна смело.

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??