28 дек. 2007 г., 21:50

Иди си сега 

  Поэзия » Любовная
462 0 7
Сега съм сама, изоставена,прелъстена

излъгана, тъжна и наранена.

От очите ми не могат да спрат да капят сълзи,

сърцето ми не може повече да мълчи.

Иди си сега, докато те пускам, въпреки всичко, което причини,

защото още те искам,

дори в сърцето ми огън да гори!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??