Dec 28, 2007, 9:50 PM

Иди си сега 

  Poetry » Love
463 0 7
Сега съм сама, изоставена,прелъстена

излъгана, тъжна и наранена.

От очите ми не могат да спрат да капят сълзи,

сърцето ми не може повече да мълчи.

Иди си сега, докато те пускам, въпреки всичко, което причини,

защото още те искам,

дори в сърцето ми огън да гори!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??