15 апр. 2009 г., 11:06

Идиот 

  Поэзия » Юмористическая
392 0 1

      Идиот

Този, който критикува,
четири години псува,
все за нещо негодува,
философии раздува
и промяната жадува,
но когато се гласува,
на зает ще се преструва
или почва да умува
накъде ще отпътува
и с кого ще да ловува.
Та накрая прави-струва,
той решава да пасува,
щото туй го не вълнува.

© Марин Цанков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??