2 мар. 2013 г., 11:42

Идвай, Пролет 

  Поэзия » Другая
433 0 2

 

 

        ИДВАЙ, ПРОЛЕТ

 

 

Хайде, Пролет, идвай вече,

за красота душата ми е жадна,

да хвърля топлото елече,

в градината да седна, хладна.

 

С кафето и приятелка добра

на сладка приказка, раздумка,

да побъбрим за живот, съдба

за нашите, човешки друми.

 

Че не остана време за това,

колелото вече с бясна скорост

се върти във своя кръговрат,

краят вижда му се скоро.

 

Блага дума да си кажем,

времето с добро да се спомине,

щом казват, че доброто ще остане

дори след теб - когато си заминеш.

© Гинка Любенова Косева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • С кафе в ръка приятелка ти пише.Нека чувстваш пролетта и пролетни да си
    ти мечтите.
  • Нека дойде добра и разцъфнала,
    да остави следи и след нас всеобично
    Да я срещнем с добро и със Слънце,
    в косите сребристи закичено!
    Мартенски поздрави!
Предложения
: ??:??