Игра на любов
Не искам повече да ме боли!
Върви си! Най-добре ще е така!
Не вярвам вече в твоите сълзи!
Не вярвам вече в твоите слова!
Вярвах ти! Прощавах и мълчах!
Знам-човешко е да се греши!
Най-накрая вече го разбрах,
че живял съм с твоите лъжи!
Боже, колко те обичах аз!
Целият живот ми беше ти!
Любовта гореше между нас,
Днес е пепел! Пепел не гори!
Сигурно ще ме забравиш ти!
Може би е по-добре така?!
Знам, че ще е трудно, ще боли,
но няма да живеем във лъжа!
Дано да сбъднеш своите мечти!
Със мене не успя, и съжалявам!
Обичах те! Сърцето ми сгреши!
Но в него болката не намалява!
Ти ще ме забравиш може би
защото бе за тебе любовта
една игра и хиляди лъжи!
Не можеш да обичаш на игра!
11.08.2023 г.
© Георги Иванов Все права защищены