11.08.2023 г., 21:01 ч.  

Игра на любов 

  Поезия » Любовна
161 0 1

Игра на любов

 

 

Не искам повече да ме боли!

Върви си! Най-добре ще е така!

Не вярвам вече в твоите сълзи!

Не вярвам вече в твоите слова!

 

Вярвах ти! Прощавах и мълчах!

Знам-човешко е да се греши!

Най-накрая вече го разбрах,

че живял съм с твоите лъжи!

 

Боже, колко те обичах аз!

Целият живот ми беше ти!

Любовта гореше между нас,

Днес е пепел! Пепел не гори!

 

Сигурно ще ме забравиш ти!

Може би е по-добре така?!

Знам, че ще е трудно, ще боли,

но няма да живеем във лъжа!

 

Дано да сбъднеш своите мечти!

Със мене не успя, и съжалявам!

Обичах те! Сърцето ми сгреши!

Но в него болката не намалява!

 

Ти ще ме забравиш може би

защото бе за тебе любовта

една игра и хиляди лъжи!

Не можеш да обичаш на игра!

 

11.08.2023 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??