Зелътзалавурисзалто
либтичкаПсъсците,Пичоф
ижепонеолибялто
йпучрукалилазбиЛоф
Хм,
в таз шепа букви, аз открих,
духнал Бог и скрил в тях стих,
и трябвало да ги редя
по някакви си правила.
Във търсене на смисъл скрит,
нали съм тъп и упорит,
играх си дълго, но пък на -
получи ми се ей това.
Залезът рисувал злато
и бил със Птичка Птицечоф,
и понеже било лято
й чуруликал за Любов.
© toti Все права защищены
Блогодаря ти, Ромашка!