26 февр. 2008 г., 19:16

Играчка... 

  Поэзия
713 0 3

Да, трудна съм и живота с мен

никога не е лесен...

Виждам как се опитваш да

напуснеш живота ми...

Каза ми, че за теб

съм единствена...

Защо трябва да вярвам

на всичко, което ми казваш?

Кажи ми откъде придоби куража

да си мислиш, че можеш

да си играеш с мен...?

Мислеше, че съм ти играчка,

изцяло на твое разположение...

Но сега кой е смешният

и кой сега се смее...?

Обичта ми към теб ме направи такава...

Сега, когато си вън от живота ми,

ми е толкова по-добре...

Само трябва да разбера,

че не бива да докосвам огъня два пъти...

 

© Герито Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • но понякога е трудно да го разбереш нали ... страхотен стих отново браво!!!
  • Виждам, че много добре ме разбираш...!Благодаря ти много! Прегръдки
  • Така е когато веднъж се изгориш,не го повтаряш втори пат.Поздрави за прекрасния стих Гери и прегръдки!!!
Предложения
: ??:??