26 сент. 2006 г., 14:58

Играта на любовта 

  Поэзия
551 0 3
Играта на любовта

Тихо и нежно потреперване
Открадната целувка и после самота
Усещам как заряваш си пръстите
В моята коса, играейки играта на любовта

Сладка незабравима целувка
Открадвам от теб и застивам така
Усещам как губя ума си и
Продължавам играта на любовта

Недовършеното ми изречение
Изпълнено с любов: "Нека останем вечно така"
Усещам как галиш ръцете ми
Копнем да продължим играта на любовта

С тези очи ти галиш душата ми
С тези ръце ми показваш света
С тези думи ти вълнуваш сърцето ми
С тебе двамата играем играта на любовта

С тези ноти, на пиано изсвирени
С тези рими, подредени с умение
С тези последни мигове с теб
Играта приключи с поражение ...

© Христо Андонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??