27 мая 2008 г., 09:03

Икони 

  Поэзия
1228 0 20
 

   Иконите на моя храм...

   във който аз смирено коленича...

   във който цялата ще се раздам...

   щастлива, че обичам...

 

   Иконите са точно три...

   По Божията воля...

   От тях сама си съградих

   храм светъл, в който да се моля...

 

 

   Смехът на моя син -

   дар божи на Земята...

   Божествената Милост

   да дариш...

   Живот,

   е първата икона свята!...

 

 

   А втората е...

   Чудото,

   наречено Любов...

   Магията

   на светлината...

   Алхимия,

   създадена от Бог,

   във сливането

   на телата...

 

 

   А третата е...

   моята душа,

   която може

   само...

   да обича...

 

   Аз пред иконите

   на този

   светъл храм

   молитвено,

   смирено

   коленича...

 

© Нина Сименова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??