May 27, 2008, 9:03 AM

Икони 

  Poetry
1225 0 20
 

   Иконите на моя храм...

   във който аз смирено коленича...

   във който цялата ще се раздам...

   щастлива, че обичам...

 

   Иконите са точно три...

   По Божията воля...

   От тях сама си съградих

   храм светъл, в който да се моля...

 

 

   Смехът на моя син -

   дар божи на Земята...

   Божествената Милост

   да дариш...

   Живот,

   е първата икона свята!...

 

 

   А втората е...

   Чудото,

   наречено Любов...

   Магията

   на светлината...

   Алхимия,

   създадена от Бог,

   във сливането

   на телата...

 

 

   А третата е...

   моята душа,

   която може

   само...

   да обича...

 

   Аз пред иконите

   на този

   светъл храм

   молитвено,

   смирено

   коленича...

 

© Нина Сименова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??