30 сент. 2009 г., 00:52

Илюзии 

  Поэзия
441 0 9

ИЛЮЗИИ

 

В небето ми прелитат птици.

И ти си.

Виждам те.

И те усещам.

Светло е.

Искам да е истина.

Вечна.

Като птиците,

като небето и...

като теб.

Прелитат птици във небето ми.

Не искам да е истина.

Кратковременна

и черна...

като мене.

Птици…

Във небето...

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??