5 сент. 2007 г., 10:51

Има и едно "Преди" . . . 

  Поэзия
614 0 2




Понякога съм толкова обичала,
че имах сили само да заплача,
понякога съм толкова обичала,
че утрото заместваше ми здрача

Малък повод бе ми нужен,
за да започна пак отново
морето със сълзи да пълня
и емоциите мокри да се върнат.

Сълзите  във вълни се сливаха,
а погледът ти леден ги разбиваше!
Бушуваха и страсти, и сълзи,
страдание имах, ала смях... уви.

Сега е друго, знаеш как е...
пак живееш, пак обичаш... ха - и смееш се дори!
Сега така е, но във мене има и едно "преди"...

© Госпожа Стихийно Бедствие Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??