Има ли друга®
Има ли друга след мене
да топли твоите нощи?
Когато очите затваряш,
виждаш ли моите още!
Има ли друга след мене
с устни да гали лицето,
и болката с тях да отнема,
онази вляво, сковала сърцето!
Има ли друга след мене
тъй нежно теб да целува?
Мислите спомени връщат,
а аз в самотата потъвам!
© Мариана Все права защищены
.......................................................
Пожелавам отговорът на лирическия да е отрицателен!
Силен и докосващ сърцето стих!
Поздрави за прекрасната поетеса!
БЪДИ!