7 окт. 2008 г., 06:14

Има невъзможни неща! 

  Поэзия » Любовная
590 0 2
 

Направих грешката да те обичам

и няма да си го простя...

Самотата си - тъга наричам,

но няма да отмине тя...

 

Няма да изчезнат дните,

когато вярвах, че отвръщаш

на моите чувства,

а обричаше ги всъщност...

 

Мисля само и единствено за теб,

обсебил си единственото, дето ми остана,

ръцете ми изправени пред Бог и мен

се молят за пощада... молят се да съм разбрана...

... Има невъзможни неща!

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??