8 мар. 2009 г., 09:18

Имам ахилесова пета... 

  Поэзия » Другая
2065 1 43

Имам ахилесова пета:

романтичка съм в излишък.

В облаците шеметно летя,

по миражи все въздишам...

 

Пряка е пътечката към мен -

няма нужда от завои...

Просто трябва да си зареден

със безумна доза обич.

 

 

               

                          ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ВЛЮБЕНИ РОМАНТИЧКИ!

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??