8.03.2009 г., 9:18 ч.

Имам ахилесова пета... 

  Поезия » Друга
1864 1 43

Имам ахилесова пета:

романтичка съм в излишък.

В облаците шеметно летя,

по миражи все въздишам...

 

Пряка е пътечката към мен -

няма нужда от завои...

Просто трябва да си зареден

със безумна доза обич.

 

 

               

                          ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ВЛЮБЕНИ РОМАНТИЧКИ!

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??