Името ти е вълшебно.
Изричам го и устните ми
от вълнение подсвиркват ми
да го казвам безкрайно.
Името ти ме топли.
От обичта ми усещам,
че докосвам с нежност,
за да подарявам любов.
Мислите ми са романтични
с внимание нежно.
Болката ме познава,
а щастието ми се просълзява.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены
Написано с мнооооооого любов.
Късметлия си,щом нейното име те кара да се чувстваш толкова вълшебно.