29.05.2009 г., 21:09 ч.

Името ти 

  Поезия » Любовна
716 0 1

Името ти е вълшебно.

Изричам го и устните ми

от вълнение подсвиркват ми

да го казвам безкрайно.

Името ти ме топли.

От обичта ми усещам,

че докосвам с нежност,

за да подарявам любов.

Мислите ми са романтични

с внимание нежно.

Болката ме познава,

а щастието ми се просълзява.

 

                                                                                                                         Г.Ф.Т

 

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много миличко,много нежно...
    Написано с мнооооооого любов.
    Късметлия си,щом нейното име те кара да се чувстваш толкова вълшебно.
Предложения
: ??:??