22 мар. 2008 г., 18:11

Импресия 9 

  Поэзия » Пейзажная
496 0 0
Импресия 9

(с. Юлиево)

Ягодите са узрели.
Сламата жълтее.
Сенките са спрели.
Слънцето се смее.

Ягодите са за мен.
Вадата е кална.
Вече са във плен.
В шепата овална.

Ягодите са узрели.
Гърлото немее.
В песъчинки цели.
Гърлото копнее...

21. 03. 2008 г.
Прага

© Станимир Тахов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??