Mar 22, 2008, 6:11 PM

Импресия 9 

  Poetry » Landscape
495 0 0
Импресия 9

(с. Юлиево)

Ягодите са узрели.
Сламата жълтее.
Сенките са спрели.
Слънцето се смее.

Ягодите са за мен.
Вадата е кална.
Вече са във плен.
В шепата овална.

Ягодите са узрели.
Гърлото немее.
В песъчинки цели.
Гърлото копнее...

21. 03. 2008 г.
Прага

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??