22.03.2008 г., 18:11 ч.

Импресия 9 

  Поезия » Пейзажна
490 0 0
Импресия 9

(с. Юлиево)

Ягодите са узрели.
Сламата жълтее.
Сенките са спрели.
Слънцето се смее.

Ягодите са за мен.
Вадата е кална.
Вече са във плен.
В шепата овална.

Ягодите са узрели.
Гърлото немее.
В песъчинки цели.
Гърлото копнее...

21. 03. 2008 г.
Прага

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??