Импресия без дъх
Ухание на вечер.
Тишината пее парче на Пърпъл.
Усещане за опарващо докосване
оставя без дъх.
Нежността е притихнала
в сливане.
Две копнеещи се тела.
И безвремието - свети.
Търкулнала се сълзичка -
наслада от греха.
Стихията, наречена любов.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Все права защищены