1 may 2013, 22:40

Импресия без дъх 

  Poesía
502 0 1

Импресия без дъх

 

Ухание на вечер.

Тишината пее парче на Пърпъл.

Усещане за опарващо докосване

оставя без дъх.

Нежността е притихнала

в сливане.

Две копнеещи се тела.

И безвремието - свети.

Търкулнала се сълзичка -

наслада от греха.

Стихията, наречена любов.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??