27 февр. 2010 г., 12:59  

Индивидуалистично 

  Поэзия » Другая
407 0 0

Tи,
който се опитваш
да цензурираш живота

и с това предизвикваш
камъните на възмущението - 

не се ли страхуваш,
че като променяш посоката на ветровете,
ще бъдеш погълнат
от бездната на унищожението?

 

 

Публикувано във:

TopMedica 2012, с.44

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??