23 мая 2017 г., 08:37

Инстинкт 

  Поэзия » Свободный стих
324 0 4

 

ще тръгнат някой ден
срещу посоката
на хорските одумки 
против намеренията
на родовата памет 
срещу въздушните течения
по-оранжеви и кръгли
от портокали 
ще стигнат до сладкия връх 
на извора децата ми
да засеят като пъстърви
хайвера си

© Миглена Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??