May 23, 2017, 8:37 AM

Инстинкт 

  Poetry » Free verse
326 0 4

 

ще тръгнат някой ден
срещу посоката
на хорските одумки 
против намеренията
на родовата памет 
срещу въздушните течения
по-оранжеви и кръгли
от портокали 
ще стигнат до сладкия връх 
на извора децата ми
да засеят като пъстърви
хайвера си

© Миглена Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??