21 авг. 2014 г., 17:35

Инстинкт 

  Поэзия » Любовная
369 0 0

В инстинкт ли моята зеница
облече те в рокля от любов?
Несъществуваща плесница
преля войната в нежен зов.

 

Не означава, че забравям.
Напротив, аз виждам избор нов.
Съм грешен, грешките прощавам
и да те обичам съм готов.

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??