21.08.2014 г., 17:35 ч.

Инстинкт 

  Поезия » Любовна
362 0 0

В инстинкт ли моята зеница
облече те в рокля от любов?
Несъществуваща плесница
преля войната в нежен зов.

 

Не означава, че забравям.
Напротив, аз виждам избор нов.
Съм грешен, грешките прощавам
и да те обичам съм готов.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??