Aug 21, 2014, 5:35 PM

Инстинкт 

  Poetry » Love
371 0 0

В инстинкт ли моята зеница
облече те в рокля от любов?
Несъществуваща плесница
преля войната в нежен зов.

 

Не означава, че забравям.
Напротив, аз виждам избор нов.
Съм грешен, грешките прощавам
и да те обичам съм готов.

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??