21 мар. 2021 г., 10:44

Институтът по Българистика 

  Поэзия » Юмористическая, Философская, Гражданская, Эпиграммы, Другая
472 0 1

Подобно на дете бизпризорно,

на произвола оставено,

е Българското ни слово -

подхвърляно като еквилибристика.

И питам се аз - отново и отново:

 

"Дали Институт по Българистика

наистина съществува

или е  ... мистика?

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Подкрепям мнението на Ивайло!
    Поздрав за темата, Вълчо!👍
Предложения
: ??:??