21.03.2021 г., 10:44 ч.

Институтът по Българистика 

  Поезия » Хумористична, Философска, Гражданска, Епиграми, Друга
465 0 1

Подобно на дете бизпризорно,

на произвола оставено,

е Българското ни слово -

подхвърляно като еквилибристика.

И питам се аз - отново и отново:

 

"Дали Институт по Българистика

наистина съществува

или е  ... мистика?

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Подкрепям мнението на Ивайло!
    Поздрав за темата, Вълчо!👍
Предложения
: ??:??