Сковано тяло,
безмислено желание!
Животът вяло
изпадна в безсъзнание.
Събудих се в болничната стая,
облян в пот от прегрешение.
Забравих своя път да начертая,
а плътта гори в приношение.
Запушена, пулсиращата вена
оставя тленността безжизнена,
а никога нестихващи нагони
превръщат се за младите в бонбони!
Инсулт от страст
поглъща индивида с черна паст
и оставя незадоволена младоженка
на праведната Божия преценка!
© Георги Колев Все права защищены