4.05.2020 г., 7:17 ч.

Инсулт 

  Поезия » Друга
433 0 0

Сковано тяло, 

безмислено желание!

Животът вяло

изпадна в безсъзнание. 

 

Събудих се в болничната стая,

облян в пот от прегрешение.

Забравих своя път да начертая, 

а плътта гори в приношение.

 

Запушена, пулсиращата вена

оставя тленността безжизнена,

а никога нестихващи нагони

превръщат се за младите в бонбони!

 

Инсулт от страст

поглъща индивида с черна паст

и оставя незадоволена младоженка

на праведната Божия преценка! 

© Георги Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??