31 июл. 2010 г., 15:39

Интимно 

  Поэзия » Любовная
731 0 8

различията са съдба...

 

жестоко е

в топъл ден да водиш битка

 

прегрява чувството

пръска се

и се плъзва

едно самотно авеню -

няма надежда за убежище

нито дърво

ни буболечка по пътя

тревите от стъпките се пазят

 

нахълтване във фина самотност

без уговорка

диво

безусловно ме завърта

а няма лента за запис на

интимност

захвърлена от себе си

в себе си

в самотен лукс

 

самотни са различните...

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??