22 июл. 2009 г., 11:58

Интимно 

  Поэзия » Эротическая
2899 4 10

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Интимно  ®

 

Аз искам в твоето легло

до теб да съм и да се сгуша,

след секс в сатенено бельо,

с удоволствие да пуша!

 

Аз искам твоите ръце

по тялото ми да играят,

да ме докосват нежно те,

повеждайки ме към безкрая!

 

Аз искам   твоите очи

да ме обхождат с поглед страстен,

преди докрай  да ме взривиш,

да те усещам много властен!

 

Аз искам твоята любов,

за друго нищо днес не питам,

когато станеш ти готов,

ела, да слеем своя ритъм!

© Мариана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??