Jul 22, 2009, 11:58 AM

Интимно 

  Poetry » Erotic
2946 4 10

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Интимно  ®

 

Аз искам в твоето легло

до теб да съм и да се сгуша,

след секс в сатенено бельо,

с удоволствие да пуша!

 

Аз искам твоите ръце

по тялото ми да играят,

да ме докосват нежно те,

повеждайки ме към безкрая!

 

Аз искам   твоите очи

да ме обхождат с поглед страстен,

преди докрай  да ме взривиш,

да те усещам много властен!

 

Аз искам твоята любов,

за друго нищо днес не питам,

когато станеш ти готов,

ела, да слеем своя ритъм!

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??