Аз съм буря, с разрошени къдри,
и помитам без жалост тъгата,
топъл вятър, изсушаващ сълзата,
още преди да се е търкулнала.
Аз съм огън, припукващ в душата,
с аромат на любов топя самотата,
сътворявам слънца от искрата,
стапям всяка печал във сърцето.
Аз съм стих, изписан със лава,
дето мина, разпалвам мечти.
Ти си празният лист, по който
ще пиша: Аз съм твоето всичко.
Весела ЙОСИФОВА
© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены