Искам да правя луди неща
да тичам боса през поляна с цветя
да лежа във уханно сено
да гледам звездите без да зная защо
да препускам с най-бързия кон
да бъда кралица без корона и трон
да танцувам най-страстния танц
да бродя някъде из Прованс
по зрънце любов да посея в сърцата
да няма нещастни деца по земята
човешката злоба в океан да удавя
ей такива луди неща искам да правя
© Бояна Драгиева Все права защищены